Valitse sivu

MUULIT

Muuli on hieno ja uniikki eläin. Siinä on vanhempiensa, aasin ja hevosen, hyvät ominaisuudet jännittävänä yhdistelmänä. Muuli on maineensa mukaisesti kestävä, sitkeä ja älykäs työeläin. Uskollinen luottotyökaveri, paitsi jos on vihreää herkullista ruohoa.

AAPO

Aapo on vuonna 2004 syntynyt pyreneitten muuli. Hän on kotoisin Ranskasta, Pyreneitten vuoristosta. Aapon äiskä percheron hevonen, iso työhevonen, joten Aapokin on hyvin iso poika. Aapo on hyvin rauhallinen ja lempeä kaveri, jolla kiire juuri koskaan. Toisinaan voisi luulla, että hidastus on jäänyt päälle.

JOONA

Joona on vuonna 2017 syntynyt muuliaasi. Eli Joonan äiti on aasi ja isä on hevonen. Joonan iskä on knabstrupin hevonen, eli täplikäs hevonen, ja Joonallakin vähän täpliä on. Joona on hyvin rauhaisa nuorimies. Hyvin kummallisen näköinen ja mallinen kaviokas.

OLLE

Olle on vuonna 2002 syntynyt muulitamma. Hollannista Suomeen muuttanut, mutta huhujen mukaan alunperin ranskalainen. Olle on vahva persoonallisuus. Älykäs rouva, joka lukee ihmisiä kuin avointa kirjaa. Ollen motto on: ”Jos sinä et aidosti pidä ja arvosta minua, en minäkään pidä ja arvosta sinua”.

TESSA

Tessa on vuonna 2003 Hollannissa syntynyt vuonohevos muuli. Kesäkarvassa Tessa näyttä aivan villiaasi kulaanilta, ja välillä on luonteeltaakin sellainen. Tessa on tarkkailija tyyppiä, ja mielellään pitää välimatkaa ihmisiin.

TEQUILA

Tequila on Puolassa vuonna 2011 syntynyt tulisieluinen muulitamma. Hänessa mitä luultavimmin on jotain lämmiveristä hevosta, sillä niin sporttisen rakenteinen hän on. Nopeatempoinen ja älykäs rouva, joka kompensoi pientä kokoaa suurella itseluottamuksella.