LIISI

Liisi on vuonna 2006 syntynyt vanhempi vuohirouva. Liisillä on piiiiiitkät sarvet, joissa vuosirenkaat näkyvät hienosti. Liisi asustelee Lyylin kanssa kahdestaan, ja on näistä kahdesta ehdottomasti se johtaja-vuohi.

  LYYLI

  Lyyli on vuonna 2006 syntynyt. Lyylillä on lisänimi ”tyyli”-Lyyli naamassa olevien tyylikkäiden valkoisten vauhtiraitojen ansiosta. Lyylin sarvet ovat aikojen saatossa katkenneet, kun hän on niitä niin aktiivisesti teroittanut.

   PEKKA

   Pekka on vuonna 2018 syntynyt sarveton suomenvuohipukki. Nykyisin Pekka on rupupukki. Pekka on hyvin seurallinen tyyppi. Väritykseltään Pekka on hauskasti lehmänkirjava.’

    PIPSA

    Pipsa on vuonna 2018 syntynyt suomenvuohikuttu. Pipsa on väritykseltään kauniin valkoinen. Pipsa asustelee yhdessä Pekan kanssa, ja on heistä kahdesta ehdottomasti se johtajatyyppi.

     Vuohet ovat yksi haastavimmista eläinlajeista. Tuntuu, että vuohilla on sisäänrakennettu halu karata aina ja kaikkialta. Siihen kun yhdistää vielä sen, että vuohi on melkoisen älykäs eläin, jolla on ongelmanratkaisukykyä. Vuohet osaavat miellyttää, jos haluavat, mutta osaavat olla myös miellyttämättä, jos siltä ei tunnu. Kerrassaan valloittavia elimiä siis, joiden kanssa elämä ei ole tylsää.

     Vuohet ovat tunnetusti kovia kiipeämään, ylöspäin pitää päästä.

      Vuohet osaavat halutessaan olla aivan ihania ja rakastettavia tyyppejä, mutta osaavat ne olla myös melko pirullisia tapauksia, jotka käyttävät sarviaan helposti.

       Vuohista on moneksi, myös poseeraamaan tyylikkäänä mallin kanssa.