Kokousryhmät, syntymäpäiväporukat, polttariporukat, retkiryhmät – vierailu Hutkon laama- ja eläintilalla sopii ihan kenelle vain ja mimmoiselle ryhmälle vain. Jokaiselle ryhmälle voidaan muodostaa omannäköisensä paketin valittavissa olevista rakennuspalikoista. Elämysten lisäksi meillä on tarjota talonpoikaistyyliset kokoustilat Hutkon päärakennuksen salissa ja tuvassa, sekä viihtyisä ulkoterassi upealla maalaismaisemalla. Monenmoista ruokaakin saa, ja vaikkapa taukojumppaa luonnon helmassa.
IKIMUISTOISEN VIERAILUN RAKENNUSPALIKAT

ELÄMYKSET

Ruoki & Rapsuta & Laamaile
Ruoki & Rapsuta & Laamaile –hetki sopii etenkin lapsi- ja perheryhmille. Osallistuva toiminta eläinten kanssa on saanut paljon positiivista palautetta asiakkailta, ja onkin yksi suosituimmista retkiryhmätuotteistamme. Maksimiryhmäkoko on 50 henkilöä. Katso tuotteen tarkempi kuvaus klikkaamalla sivun oikean laidan valikkoa. Yli 20 henkilön ryhmille ryhmäalennus on 20 %. Sylivauvat pääsevät ilmaiseksi mukaan.

Katso & Kosketa
Katso & Kosketa soveltuu kaikenlaisille ryhmille, jotka pitävät eläinten katselusta ja rapsuttamisesta. Maksimiryhmäkoko on 50 henkilöä. Katso tuotteen tarkempi kuvaus klikkaamalla sivun oikean laidan valikkoa. Yli 20 henkilön ryhmille ryhmäalennus on 20 %. Sylivauvat pääsevät ilmaiseksi mukaan.

Laamavaellus
Laamavaellus sopii pienehköille, maksimissaan 11 hengen, ryhmille. Tai mikäli kaikki eivät halua omaa laamakumppania, niin ryhmäkoko voi olla suurempikin. Alle 10-vuotiaat lapset ilman omaa eläintä aikuisen seurassa pääsevät mukaan puoleen hintaan. Laamavaelluksen tarkempi kuvaus löytyy klikkaamalla sivun oikean laidan valikkoa. Yli 8 henkilön ryhmille ryhmäalennus on 10 %.

Lyhyt Laamavaellus
Lyhyt laamavaellus on melko pitkälle saman sisältöinen, kuin Laamavaellus. Erona on puolet lyhyempi vaellusmatka, eli noin 1,5 km suuntaansa. Lyhyen laamavaelluksen kesto on noin 3,5 tuntia. Alle 10-vuotiaat lapset ilman omaa eläintä aikuisen seurassa pääsevät mukaan puoleen hintaan. Yli 8 henkilön ryhmille ryhmäalennus on 10 %.

Eläinvaellus
Eläinvaellus sopii maksimissaan 15 hengen, ryhmille. Tai mikäli kaikki eivät halua omaa eläinkumppania, niin ryhmäkoko voi olla suurempikin. Alle 10-vuotiaat lapset ilman omaa eläintä aikuisen seurassa pääsevät mukaan puoleen hintaan. Eläinvaelluksen tarkempi kuvaus löytyy klikkaamalla sivun oikean laidan valikkoa. Yli 8 henkilön ryhmille ryhmäalennus on 10 %.

Hinta, €/henkilö Ryhmäalennus
Ruoki & Rapsuta & Laamaile 15,00 20 %
Katso & Kosketa 8,00 20 %
Laamavaellus 80,00 10 %
Lyhyt Laamavaellus 50,00 10 %
Eläinvaellus 50,00 10 %
Hinnat sisältävät ALV:n

TILAT

Hutkon pytinki
Hutkon pytinki on talonpoikaistyylinen maatalo, peräisin 1800-luvun alkupuolelta. Hutkon sali on sopivankokoinen tila noin 15 henkilön ryhmille. Lisäksi käytössä on avara ja kodikas tupa. Tarvittaessa myös muita tiloja esim. kammari voidaan valjastaa käyttöönne. Maksimi henkilömäärä on noin 30 henkilöä. Kokoustilaan voidaan lisämaksusta tarvittaessa järjestää dataprojektori valkokankaineen.

Ulkoterassi
Ulkoterassi on melkein kuin maisematasanne, sillä terassilta avautuu upea näköala kumpuilevaan Porvoonjokilaaksoon. Tai jos kohdistaa katseen vähän lähemmäs, siintää edessä laamanäköala. Terassin varustuksiin kuuluu monipuolinen muurattu puugrilli, jossa lämpiää kätevästi isonkin porukan makkarat ja muut grillattavat.

Panoraama kuva antaa hieman surrealistisen kuvan salista, mutta toisaalta sen avulla saa koko huoneen mahtumaan yhteen kuvaan. Salissa on pitkä ruokapöytä kymmenelle henkilölle, sekä sohvaryhmä viidelle henkilölle.

  Ulkoterassilta aukeaa upeat maisemat kumpuilevaan Porvoonjokilaaksoon.

   Tilavuokra
   Hutkon pytinki 50,00 €/tunti
   Dataprojektori 70,00 €/kokous
   Ulkoterassi ja puugrilli 20,00 €/tunti
   Hinnat sisältävät ALV:n

   RUOKAILUT

   Mehu ja makkara
   Retkeilyyn kuuluu ehdottomasti makkaran- ja nakkien paisto yhdessä, terassin puugrillillä. Makkaran särpimeksi tarjotaan oman tilan marjamehua, maitoa sekä vettä.

   Jälkiruokahvit
   Makkaranpaiston päälle maistuu jälkiruokakahvit ja keksejä, sekä lapsille eskimojäätelöt.

   Kunnon Ruoka
   Kokouksiin, juhliin ym. tapahtumiin saa tilattua myös Kunnon Ruokaa. Yhteiskumppaninamme toimii paikallinen pitopalvelu www.kohiseva.fi, ja sen loistava Pasi-kokki. Ryhmälle voi tilata vaikkapa kokouskahvit suolaisella tai makealla särpimellä. Lisäksi ryhmälle voi tilata lounaan, välipalan, illallisen… Esimerkkinä lounas: lihapata, rosmariiniperunoilla, tuoresalaatilla, leivällä ja jälkiruokakahveella 19 €/henkilö. Paljon muitakin lounasvaihtoehtoja löytyy ryhmän mieltymyksen ja toiveiden mukaan.

   Omat eväät
   Omien eväiden nauttiminen retken yhteydessä on täysin sallittua, pihalla nauttien maalaismiljööstä. Mikäli omat eväät kaipaavat grilliä, voidaan terassin puugrilli lämmittää ja terassia muutenkin käyttää 20 €/tunti hintaan.

   Hinta, €/henkilö
   Mehu ja makkara 4,00
   Jälkiruokakahvit 3,00
   Kunnon Ruoka
   Kokouskahvit 6,00 – 9,00
   Lounas 15,00 –>
   Hinnat sisältävät ALV:n

   LISÄPALVELUT

   Liikunta ja hyvinvointipalvelut

   Ryhmille voi eläimellisten elämysten lisäksi tilata myös liikunta ja hyvinvointipalveluita yhteistyökumppaniltamme Liikunta ja hyvinvointipalvelut Neiti Keväältä. Tuotevalikoimiin kuuluvat muun muassa rentouttava intialainen päähieronta ja jumppa luonnon helmassa tai virkistävässä maalaismiljöössä.

   Intialainen päähieronta soveltuu pienehkölle ryhmille. Hieronnan kesto voi vaihdella asiakkaiden toiveiden mukaan. Esimerkiksi 20 minuutin intialainen päähieronnan hinta on 25 €/henkilö.

   Kokouksia keventää erinomaisesti pieni jumppatuokio luonnon helmassa, maatilamiljöössä tai vaikkapa laamatarhassa laamojen keskellä. Sateen sattuessa jumpat pidetään tunnelmallisella heinäparvella. Jumppien kesto voi vaihdella 15 minuutin taukojumpasta, pidempiin jumppatuokioihin. Esimerkiksi 30 min jumppa luonnon helmassa maksaa 60 €/ryhmä.

   Lisäksi ryhmälle voi tilata vaikkapa hyvinvointiluennon kokouspäivän monipuolistamiseksi.

   Hinta
   Intialainen päähieronta 25,00 €/henkilö
   Jumppa luonnon helmassa 60,00 €/ryhmä
   Hinnat sisältävät ALV:n

   Intialainen päähieronta on rentouttavaa. Yhteistyökumppaniltamme voi tilata koko tai osalle ryhmää hieronnan.

    VARAUKSET
    Edellä on esimerkkejä siitä minkälaisista palikoista ryhmäsi elämyspaketin voisi rakentaa. Jos sinulla on mielessä vielä jotain muuta, niin laita rohkeasti viestiä, niin koetetaan järjestää ryhmäsi näköinen kokous, juhla, illanistujainen tai mikä vaan.

    Ryhmäpakettien varaukset sähköpostilla laama@hutko.fi tai puhelimitse 040 5929664 (Anu Koivisto).