Kokeile millaista eläinten hoitaminen on. Ruokimme ja hoidamme yhdessä eläimet. Samalla on hyvä mahdollisuus tutustua lähemmin eri eläinlajeihin. Ja tietenkin, rapsuttelulle on aina aikaa. Lisäksi pääset halutessasi kokeilemaan millaista on taluttaa laamaa. Laitamme laamat riimuun ja lähdemme pienelle laamakävelylle.
Ruoki & Rapsuta & Laamaile –tuote on nimensä mukaisesti eläinten ruokinta- ja talutushetki, johon kuka vain voi varata itselleen ajan varauskalenteristamme. Ruoki & Rapsuta & Laamaile –hetkessä ruokimme eläimiä ja samalla tutustumme eri eläinlajeihin. Osallistuva eläinten kanssa toimiminen luo vahvoja tunteita ja muistoja. Kaikki eläimemme ovat ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä, joten ruokinta on turvallista ja helppoa tottumattomallekin. Ja toki toiminnan ohessa on aina aikaa rapsutella eläimiä ja nauttia niiden läheisyydestä.

Kun eläimet on ruokittu, lähdetään pienelle kävelylenkille eläinystävien kanssa. Ulkoilukaverikseen voi valita jonkin laamoistamme tai vaihtoehtoisesti lampaan, aasin tai vuohen. Eläinten kanssa tehdään lyhyt kävely metsä/peltotietä pitkin. Säänmukainen varustus on suositeltava sekä kunnon kengät.

Ruoki & Rapsuta & Laamaile -hetken kestoaika on noin 2 tuntia, ryhmän koosta ja rapsutusaktiivisuudesta riippuen. Ryhmän maksimikoko on 10 henkilöä. Minimikokoa ei ole, vaan Ruoki & Rapsuta & Laamaile –hetki järjestetään vaikka ilmoittautujia olisi vain yksi. Ruoki & Rapsuta & Laamaile –hetkiä järjestetään ympäri vuoden, joskin hyvin huonolla säällä painotamme Ruoki & Rapsuta osuutta ja lyhennämme Laamaile osuutta.

Ruoki & Rapsuta & Laamaile –hetkiä järjestään ympäri vuoden.

    Hinnat ja varaukset

    Varaukset kaikille avoimiin Varaamon kalenteriin merkittyihin Ruoki & Rapsuta & Laamaile -tuokioihin tehdään sivujemme Varaamon kautta. Mikäli nämä ajat eivät sinulle sovi, tai haluat nauttia Ruoki & Rapsuta & Laamaile -tuokiosta vain tutun seurueen voimin, niin voit vaihtoehtoisesti varata seurueellesi Yksityisen Ruoki & Rapsuta & Laamaile -tuokion. Yksityisten Ruoki & Rapsuta & Laamaile -tuokioiden varaukset tapahtuu myös Varaamon kautta.

    Yleisten Varaamossa olevien Ruoki & Rapsuta & Laamaile -hetken hinta on 15 € per henkilö. Yksityisten Ruoki & Rapsuta & Laamaile -tuokioiden hinta on 75 €/ryhmä, 1-7 henkilöä. Maksu tapahtuu varauksen yhteydessä.

    kehykset-rrl