Kokeile millaista eläinten hoitaminen on. Ruokimme ja hoidamme yhdessä eläimet. Samalla on hyvä mahdollisuus tutustua lähemmin eri eläinlajeihin. Ja tietenkin, rapsuttelulle on aina aikaa. Lisäksi pääset halutessasi kokeilemaan millaista on taluttaa laamaa. Laitamme laamat riimuun ja lähdemme pienelle laamakävelylle.

 

Ruoki & Rapsuta & Laamaile –tuote on nimensä mukaisesti eläinten ruokinta- ja talutushetki, johon kuka vain voi varata itselleen ajan varauskalenteristamme. Ruoki & Rapsuta & Laamaile –hetkessä ruokimme eläimiä ja samalla tutustumme eri eläinlajeihin. Osallistuva eläinten kanssa toimiminen luo vahvoja tunteita ja muistoja. Kaikki eläimemme ovat ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä, joten ruokinta on turvallista ja helppoa tottumattomallekin. Ja toki toiminnan ohessa on aina aikaa rapsutella eläimiä ja nauttia niiden läheisyydestä.

Kun eläimet on ruokittu, lähdetään pienelle kävelylenkille eläinystävien kanssa. Ulkoilukaverikseen voi valita jonkin laamoistamme tai vaihtoehtoisesti lampaan, aasin tai lehmän. Eläinten kanssa tehdään lyhyt kävely metsä/peltotietä pitkin. Säänmukainen varustus on suositeltava sekä kunnon kengät.

Ruoki & Rapsuta & Laamaile -hetken kestoaika on 1,5 – 2 tuntia, ryhmän koosta ja rapsutusaktiivisuudesta riippuen. Ryhmän maksimikoko on 8 henkilöä. Minimikokoa ei ole, vaan Ruoki & Rapsuta & Laamaile –hetki järjestetään vaikka ilmoittautujia olisi vain yksi. Ruoki & Rapsuta & Laamaile –hetkiä järjestetään ympäri vuoden, joskin hyvin huonolla säällä painotamme Ruoki & Rapsuta osuutta ja lyhennämme Laamaile osuutta.

Ruoki & Rapsuta & Laamaile –hetkiä järjestään ympäri vuoden.

    Hinnat ja varaukset

    Ruoki & Rapsuta & Laamaile -hetken hinta on 15 € per henkilö. Maksu tapahtuu joko varauksen yhteydessä PayPalin kautta tai paikan päällä Hutkolla käteisellä tai kortilla.

    Ilmoittautuminen tapahtuu internetsivujemme varauskaleterin kautta. Ilmoittautuminen on sitova.

    kehykset-rrl