SIRIUS

Sirius on 6.4.2014 syntynyt leikkokarju minipossu. Väritykseltään hän on kokomusta. Entisessä elämässään Sirius toimi sisäpossuna, josta hän muutti meille joulun alla 2016. Kyllähän hän sisäpossunakin varmaan viihtyisi, mutta meillä hän toimii navettapossuna. Irrallaan ollessa hänellä on hillitön halu tutkia kaikkea, avata ovet, pilkkoa kaikki pehmeät kappaleet palasiksi, tyhjentää roskikset yms. possumaisia juttuja. Tämän vuoksi ilman valvontaa ollessaan Siriuksella on oma karsina valtakuntanaan, jossa hän saa toteuttaa itseään. Vastapainona karsinaelolle Sirius pääsee aina välillä mukaan hommiin apulaiseksi muita eläimiä ruokkimaan, tai muuten vain ulkoilemaan. Hyvin kesynä ja seurallisena tyyppinä hän kulkee hienosti ulkona mukana hommissa.


Siivouspalvelu Sirius – Sirius on näppärä apu esimerkiksi laamatallilla, eipä ole hänen visiittinsä jälkeen maassa tippuneita rehumurenia, tarkkaa työtä tekee.

    Sirius herra on melko tukevassa kunnossa oleva possu. Herra on jonkin laisella dieetillä, että saisi vähän linjoja sulavammaksi.