RÖLLI

Rölli on noin vuonna 2014 syntynyt leikattu poikakissa. Rölli on kodinvaihtaja kisu. Hän ei edellisessä kodissaan oikein tullut toimeen kaupunkiympäristössä, kun hän on kova poika kulkemaan ja metsästämään. Rölli on iso ja lihaksikas kolli, joka hiirten lisäksi huolehtii myös rottakannan pysymisen sopivan alhaalla. Pihalla ja muille kisoille Rölli on oikea äijä, joka kurmoittaa ja pomottaa. Ihmisille sen sijaan, lapsillekin, Rölli on hyvin seurallinen, lempeä ja sietää ihan mitä vaan. Yhdessä kissassa kaksi täysin eri puolta.

  SYLVI

  Sylvi on vuonna 2008 syntynyt Maine coon kisu. Sylvin oikea nimi on Cherry’s maine odera. Sylvi on hieno leidi, eikä juurikaan viitsi ulkoilla, ainakaan talvella. Kesällä voi piipahtaa ulkona, mutta omaan sisävessaan on päästävä. Sylvillä on myös hyvin vaativa maku ruoan suhteen, hyvin nirso.

   MATTI

   Matti on nimestään huolimatta vuonna 2012 syntynyt maatiastyttökissa. Matti otettiin poikapentuna, ja nimettiin sen mukaan. Vähän ajan päästä osoittautui, ettei Matti poika olekaan. Mutta miksi hyvää nimeä muuttamaan. Matti on ihan koko musta kissa. Hän on nykyisin töpöhäntä. Kesällä 2018 hänen häntänsä jouduttiin amputoimaan, kun Matti oli sen jossain metsäretkillään niin pahasti satuttanut. Matti on meillä työkissa, eli pitää hiiret kurissa.

    LEMPI

    Lempi on vuonna 2012 syntynyt maatiaistyttökissa. Lempi on Matin täyssisko, vaikka hyvin eri näköinen onkin. Lempi päätoimialaa on Matin tavoin hiirten kurissa pitäminen, ja hyvä hiirikissa onkin. Talvisaikaan Lempi viettää enimmäkseen aikaa sisätiloissa, kun sen verran mukavuuden haluinen on.

     NENNA

     Nenna on noin vuonna 2013 syntynyt leikattu poikakissa, nimestään huolimatta. Nenna ilmestyi syksyllä 2017 navetan parvelle laihana ja nälkäisenä. Häntä ruvettiin kutsumaan Nennaksi, kun samoihin aikoihin oli lähiseudulta kadonnut Nenna niminen vähän saman näköinen kissa. Ennen kuin Nennasta saatiin kuva ja lähetettyä sen katoamisilmoituksen tekijälle, olikin oikea Nenna jo löytynyt. Nimi jäi, vaikka sittemmin Nenna osoittautui leikatuksi poikakissaksi, kun kesyyntyi sen verran että asia saatiin tutkittua. Sirua Nennalla ei ole, mikä paljastaisi saattaisi paljastaa hänen alkuperänsä. Nykyisin Nennan valtakuntaa on navetan lämmitetyt taukotilat, jossa hän viettää valtaosan ajastaan, varsinkin kylminä päivinä. Välillä hän käy jossain muutaman päivän kestävillä retkillään, mutta aina tulee takaisin.