Niille, jotka tykkäävät perinteisten kotieläinpihojen tyyliin vain eläinten katsomisesta ja rapsuttelusta, Katso & Kosketa –tuokiot sopivat erinomaisesti. Hutkon tilanväen opastuksella tutustutaan eläimiin joko aidan takaa, tai aidan sisäpuolella eläimiä rapsutellen.

Toiset tykkäävät osallistuvasta eläinten kanssa puuhastelusta, kuten Ruoki & Rapsuta & Laamaile -hetket. Ja niille, ketkä tykkäävät enemmän vain katselusta ja rapsuttelusta, tuote Katso & Kosketa sopii loistavasti. Katso & Kosketa tuokion aikana tilan väen kanssa kierretään eläinten aitaukset ja esitellään kaikki eläinpersoonat. Eläimiä pääsee rapsuttelemaan aidan takaa. Myös sisälle aitauksiin pääsee tekemään lähempää, tai hyvinkin läheistä (jokaisen vierailijan nuoleva Murmeli-härkä), tuttavuutta eläinten kanssa

Katso & Kosketa -tuokio kestää noin tunnin. Katso & Kosketa tuokioita järjestetään läpi vuoden.

Hinnat ja varaukset

Katso & Kosketa –tuokion hinta on 8 € per osallistuja, sylilapset ilmaiseksi.

Varauskalenteristamme näkee, milloin Katso & Kosketa –tuokioita on tarjolla. Varauskalenterista tulee varata itselleen / porukalleen sopiva aika. Osallistumismaksun voi suorittaa etukäteen varauksen yhteydessä PayPalin kautta, tai vaihtoehtoisesti sen voi maksaa paikan päällä Hutkolla joko käteisellä tai kortilla. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Maksimiryhmäkoko on 15 henkilöä.

Mikäli sopivaa aikaa ei Varauskalenterista löydy, voi aikaehdotuksia laittaa sähköpostilla laama(a)hutko.fi tai soitella numeroon 040 5929664 (Anu Koivisto).

Eläimemme ovat hyvin kesyjä, lapsiin ja monenlaisiin vieraisiin tottuneita. Etenkin laamat ovat hyvin lapsiystävällisiä, voisi oikeastaan sanoa ”lapsivarmoja”; eivät potki, eivätkä pure ja väistävät taidokkaasti jos heistä siltä tuntuu.

    Kesäisin osa eläimistä on ulkona laitumella, jossa käymme niitä myös moikkaamassa. Talvisin eläimet ovat pääsääntöisesti sisätiloissa.