Hutkon Möksä on idyllinen, aittamainen pikkumökki Hutkon pihapiirissä. Juuri sopiva yhden yön majoittumiseen maatilan pihapiirissä, keskellä monenkirjavaa eläinjoukkoa. Mikä voi olla tunnelmallisempaa kuin astua illan hämärtyessä ulos mökistä, suunnata askeleet kohti laitumia ja vain istua, nauttia hiljaisuudesta ja eläinten seurasta.

Panoraamakuva antaa vähän kummallisen mutta kattavan näkymän alakerrasta.

  Mökissä on majoitustilat neljälle henkilölle, alakerrassa on levitettävä vuodesohva kahdelle ja parvella on petipaikat kahdelle. Mökissä ei ole omaa WC:tä, mutta se löytyy vanhasta navetasta 20 metrin päästä. Myöskään suihkutiloja mökissä ei ole, mutta tarvittaessa saa käyttää päärakennuksen suihkutiloja. Mökki on niin sanottu kolmen vuodenajan mökki, keskitalvella mökki on liian kylmä majoittumiseen.

  Alakerrassa on levitettävä vuodesohva, ruokapöytä ja hyllykkö.

   Mökin varusteet:
   – pieni jääkaappi pakastelokerolla
   – mikroaaltouuni
   – kahvinkeitin
   – vedenkeitin
   – asiat
   – peti- ja liinavaatteet

   Yläkerrassa on matalaa nukkumatilaa kahdelle.

    Mökin vuokrahinta on 65 €/vuorokausi, sisältäen peti- ja liinavaatteet. Vuokrausaika on tulopäivästä kello 15.00 lähtöpäivään kello 12 saakka. Muutokset mahdollisia, jos niin sovitaan.

    Lisäpalveluina voit tilata mökkiin aamiaiskorin hintaa 8 €/hlö. Aamiasmurkinat tuodaan mökkiin ennen saapumista.

    Lisäpalvelun voit osaa Hutko-passin, joka oikeuttaa rajattomaan vierailuun eläintiloissa ja aitauksissa, sekä rajattoman rapsutusoikeuden majoittumisen ajan. Passin lunastamisen yhteydessä on lyhyt esittely ja opastuskierros. Hutkopassin hinta on 12 €/hlö.

    Mökin ja lisäpalveluiden varaukset etusivun Varaamon kautta.