Hetan mökki on tunnelmallinen 40-luvulla rakennettu mökki noin puolen kilometrin päässä Hutkon tilalta naapuritilan pihapiirissä. Mikä voi olla tunnelmallisempaa kuin astua illan hämärtyessä ulos mökistä ja nauttia maaseudun hiljaisuudesta ja rauhasta. Tai vaihtoehtoisesti voit suunnata askeleet kohti Hutkon tilaa ja laitumia ja vain istua, nauttia hiljaisuudesta ja eläinten seurasta.

Panoraamakuva antaa vähän kummallisen mutta kattavan näkymän tupakeittiöstä.

  Kamari ”auki levitettynä” panoraamakuvana.

   Mökissä on kaksi huonetta, tupakeittiö ja kamari. Lisäksi mökissä on kylpyhuone suihkulla ja WC:llä, sekä pieni eteistila. Mökissä on majoitustilat kolmelle henkilölle, kamarissa on 120 cm leveä parisänky kahdelle, lisäksi tupakeittiön sohvalle mahtuu yksi majoittuja ja lisäksi tarvittaessa saa lisäpatjan kamarin lattialle. Mökki soveltuu ympärivuotiseen majoittumiseen. Sähkölämmityksen lisäksi mökissä on tunnelmallinen pönttöuuni tuomassa lisälämpöä.

   Kamarissa on tunnelmallinen pönttöuuni antamassa lämpöä.

    Kamarissa on 120 cm leveä parisänky

     Kamarissa on kutsuva lukunurkkaus

      Mökissä on hyvin varusteltu keittiö

       Mökin varusteet:
       – jääkaappi pakastelokerolla
       – liesi uunilla
       – mikroaaltouuni
       – kahvinkeitin
       – vedenkeitin
       – astiat
       – peti- ja liinavaatteet
       – polkupyörien lainausmahdollisuus

       Mökin vuokrahinta on 75 €/vuorokausi, sisältäen peti- ja liinavaatteet. Vuokrausaika on tulopäivästä kello 15.00 lähtöpäivään kello 12.00 saakka. Muutokset mahdollisia, jos niin sovitaan.

       Mökin osoite on: Hommantie 3, 07560 Pukkila

       Lisäpalveluina voit tilata mökkiin aamiaiskorin hintaa 8 €/hlö. Aamiasmurkinat tuodaan mökkiin ennen saapumista.

       Lisäpalveluna voit ostaa Hutko-passin, joka oikeuttaa rajattomaan vierailuun eläintiloissa ja aitauksissa, sekä rajattoman rapsutusoikeuden majoittumisen ajan. Passin lunastamisen yhteydessä on lyhyt esittely ja opastuskierros. Hutkopassin hinta on 12 €/hlö.

       Mökin ja lisäpalveluiden varaukset etusivun Varaamon kautta.