puukyltti-farmi
Mikä onkaan mukavampi tapa viettää kaverisynttäreitä kuin tehdä yhdessä jotain mukavaa. Ja mikä voisi olla mukavampaa kuin hoitaa ja rapsutella eläimiä oikealla maatilalla, sekä käydä eläinten kanssa pienellä kävelyretkellä. Puuhastelun jälkeen on mukava mennä Hutkon maatalon tupaa nauttimaan vastapaistettuja lettuja tilan oman mansikka- ja vadelmahillon kera. Ja juomaksi tilan omaa marjamehua.

Osallistuminen eläinten hoitamiseen luo vahvoja tunteita ja paljon iloa niin syntymäpäiväsankarille kuin vieraillekin.

  Farmisynttäreillä kaikki pääsevät osallistumaan eläinten ruokintaan. Osallistuva eläinten kanssa toimiminen luo vahvoja tunteita ja muistoja vierailijoille. Kaikki eläimemme ovat ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä, joten ruokinta on turvallista ja helppoa tottumattomallekin. Ja toki toiminnan ohessa on aina aikaa rapsutella eläimiä ja nauttia niiden läheisyydestä.

  Kun eläimet on ruokittu, siirrytään Hutkon tupaan, jossa nautitaan vastapaistettuja lettuja niin paljon kuin jaksaa syödä, Hutkon tilan oman mansikka- ja vadelmahillon kera, sekä Hutkon tilan marjamehua, maitoa ja vettä. Tuvassa on hyvin tilaa esim. lahjojen avaukseen. Myös omia erityisherkkuja on mahdollista tuoda mukanaan vieraille tarjottavaksi.

  Kun synttärivieraiden mahat on täynnä lettuja, lähdetään ulkoiluttamaan eläimiä. Synttärisankari ja vieraat saavat valita ulkoilukaverikseen haluamansa eläimen: laaman, lampaan, aasin tai lehmän. Eläinten kanssa tehdään lyhyt kävely metsä/peltotietä pitkin. Säänmukainen varustus on suositeltava sekä kunnon kengät.

  Laama- ja eläinsynttärit kestävät noin 3 tuntia, josta 2 tuntia kuluu eläinten parissa ja 1 tunti lettukesteillä.

  Minimiryhmäkoko on 5 henkilö ja maksimi 15 henkilöä

  Hinnat ja varaukset

  Farmisynttäreiden hinta on 24 €/osallistuja.

  Varaukset sähköpostilla osoitteeseen laama@hutko.fi tai puhelimitse 040 5929664 (Anu Koivisto).

  Kahta päivää ennen synttärikutsuja tilaajan tulee varmistaa osallistujamäärä ja ilmoittaa mahdolliset ruokarajoitteet. Lettuja saa erityistilauksesta myös laktoosittomina ja gluteenittomina.

  Farmisynttärit maksetaan paikan päällä käteisenä tai kortilla. Maksu määräytyy ilmoitetun osallistujamäärän mukaan.

  Harvassa paikassa pääsee taluttamaan härkää. Joskin Murmeli-härkämme on herttaisuudessaan ja pienikokoisuudessaan kaikkea muuta kuin mielikuva hurjasta härästä.

   kehykset-farmi