elainvaellus_ryhma

Lähde metsään Nakkiretkelle sympaattisten eläinystävien kanssa. Nautiskele nuotiolla paistetuista nakeista ja makkarasta, pillimehusta, vaahtokarkeista, nokipannukaakaosta tai -kahvista. Eläinkumppaniksi voit valita aasin, laaman, lampaan, vuohen, muulin tai lehmän. Eläinvaellus sopii erinomaisesti perheille, kun lapset voivat taittaa matkaa aasin tai muulin selässä ratsastaen.

Eläimemme ovat tottuneet toisiinsa ja matkanteko sekalainen seurakunnan kesken, härkä, lammas ja laama, sujuu ongelmitta.

  Murmeli-härkä on tottunut retkeilijä, joka tarvittaessa kantaa selässään myös retkitarvikkeita.

   Nakkiretkellä eläinten kanssa kuljetaan noin 1,5 km matka suuntaansa, ja retken keskivälissä on nuotiotauko. Nakkiretkellä jokainen osallistuja saa talutettavakseen varaamansa eläimen. Osalla eläimistä on selässään kantolaukku retkitarvikkeiden kantamista varten. Eläinten kantolaukkuihin voi pakata myös henkilökohtaisia retkitarvikkeita, kuten juomapullon tai sadevarusteet. Aasin tai muulin voi varata talutuksen lisäksi myös ratsuksi lapselle. Aasit ja muuli soveltuvat vain talutusratsastukseen, eli jokaisella ratsastajalla pitää olla myös oma taluttaja. Ratsastajille ratsastuskypärä on pakollinen, mutta meiltä löytyy monenkokoisia ratsastuskypäriä lainaan.

   Daisi-aasilla voi alle 30 kiloisten ratsastaa, jolloin vaellus ei käy lapsillekaan raskaaksi. Aasien tukevissa kahvallisissa lastensatuloissa ensikertalaisten ratsastajienkin on helppo pysyä kyydissä.

    Mikä maistuukaan paremmalta kuin nuotiolla kärvennetyt vaahtokarkit ja aito nokipannukahvi tai -kaakao.

     Retken puolivälissä nautitaan retkieväät nuotion ääressä. Maasto on pääsääntöisesti helppokulkuista kaunista itä-Uusmaalaista kumpuilevaa maastoa. Vedenpitävät kengät ja säänmukainen varustus ovat suositeltavat. Nakkiretken kesto on noin 3 tuntia. Vaelluksen jälkeen on mahdollisuus tutustua tilan muihin eläimiin.
     Hinnat ja varaukset

     Nakkiretken hinta on 50 €/vaeltaja. Hinta alle 12-vuotiaalle aikuisen seurassa ilman omaa eläinkumppania on 25 €/vaeltaja.

     NAKKIRETKEN HINNASTO
     Vaeltajatyyppi Nakkiretken hinta per vaeltaja
     VAELTAJA
     Lähtöpaikka Hutkon laama- ja eläintila
     50,00 €
     LAPSIVAELTAJA
     Alle 12-vuotias aikuisen seurassa ilman omaa eläinkumppania, lähtöpaikka Hutkon laama- ja eläintila
     25,00 €

     Varaukset Nakkiretkelle tehdään internetsivujemme Varaamon kautta, josta näet milloin vaelluksia on tarjolla. Talvikuukausina marras-maaliskuu Nakkiretkiä ei pääsääntöisesti järjestetä, koska eläinten on vaikea kulkea syvässä lumessa. Minimikoko vaelluksen toteutumiselle on viisi henkilöä, ja maksimiryhmäkoko on 17 henkilöä. Nakkiretken peruuntumisesta liian pienen ryhmäkoon vuoksi ilmoitetaan vuorokautta ennen vaellusta. Ilmoitathan Varaamon ilmoittautumislomakkeelle myös mahdolliset erikoisruokavaliosi. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

     Ryhmille tilausvaelluksia järjestetään myös muina aikoina. Tilausvaelluksia voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta laama@hutko.fi tai puhelimitse 040 5929664 (Anu Koivisto).

     Nakkiretki eläinten kanssa, on sama tuote kuin aiempi Eläinvaellus. Jos sinulla on lahjakortti Eläinvaellukselle, käy se tähän Nakkiretkituotteeseen.

     kehykset-vinkkielain