Valitse sivu

ELÄINVIERAILUT

 Haluaisitko eläimiä vierailulle tapahtumaasi, palvelutaloon, päiväkotiin, kouluun, yksityistilaisuuteen, tai mihin nyt vaan. Keikkiailija listaltamme löytyy aaseja, laamoja, lampaita, kaneja, kanoja, vuohi ja härkä. Järjestämme myös talutusratsastusta kahdella pienellä aasilla, joilla ratsastajan enimmäispaino on 30 kg. 

 

 

Toimimme vastuullisesti: pidämme huolta eläinten hyvinvoinnista vierailun aikana, kuljetuskalustomme on Aluehallintoviraston hyväksymä, meillä on voimassa oleva eläinkuljettajalupa, lisäksi meillä vastuuvakuutus toimintaamme.

Palvelutalovierailut

Eläimet ovat pyyteettömiä ja hyväksyvät kaikki sellaisena kuin ovat. Eläinkaverin vierailu palvelutaloon luo iloa ja muistoja pitkäksi aikaa. Osa eläimistämme on tottuneita liikkumaan myös sisätiloissa, jolloin palvelutalon asukkaita voidaan käydä tervehtimässä heidän huoneissaankin. Sisätilavierailuja tekeviä eläimiä ovat laama, lammas, aasi, vuohi, kana ja kani. Kana ja kani ovat vierailun ajan sylissä ja heitä voidaan nostaa asukkaidenkin syliin silitettäviksi. Isommat eläimet ovat talutushihnoissa, jolloin he pääsevät näppärästi liikkumaan sisätiloissa.

MUISTILISTA TILAAJALLE:

  • Kaikki eläimemme eivät ole sisäsiistejä, mutta vahinkojen sattuessa siivoamme sotkut.
  • Tarvitsemme vierailukohteen läheltä auto + hevostraileri yhdistelmällemme parkkitilaa.
  • Eläimet eivät pysty kulkemaan kuin matalia rappuja, joten kerrosten välillä kuljettaessa tulee olla hissi käytössä.

Vierailut päiväkoteihin ja kouluihin

Päiväkodin ja koulun arkea ilahduttaa eläinten vierailu. Monesti on kustannustehokkaampaa ja logistisesti helpompaa tuoda ”liikuteltava kotieläinpiha” päiväkotiin tai kouluun, kuin kuljettaa lapset eläinten luo. Päiväkoti- ja kouluvierailulle soveltuvia eläimiä ovat: laama, lammas, vuohi, aasi, kanat ja kanit. Vierailulla kanit ja kanat ovat siirrettävissä aitauksissa, joihin lapset pääsevät sisälle eläimiä silittämään. Muut eläimet ovat talutushihnoissa, jolloin heitä pääsee hyvin lähestymään ja rapsuttamaan. Vierailu on mahdollista toteuttaa myös niin, että lapset pääsevät osan aikaa itsekin taluttamaan lammasta, laamaa ja aasia.

MUISTILISTA TILAAJALLE:

  • Liikumme auto + hevostraileri yhdistelmällä, joten tarvitsemme ajoneuvollemme pitkän parkkitilan.
  • Päiväkodeissa on toimiva tapa se, että lapset tulevat ryhmittäin eläimiin tutustumaan. Ryhmää kohden on hyvä varata vierailuaikaa 20-30 minuuttia.
  • Siivoamme vierailun jälkeen jälkemme, mutta eläinten pisauksia emme maaperästä pois saa, joten paikan tulee olla sellainen ettei se haittaa.

Eläinvierailut tapahtumiin

Monessa tapahtumassa eläimet toimivat vetonauloina. Toimitamme eläinvierailijoita niin yksityitapahtumiin kuin yleisötapahtumiinkin. Tarvittaessa me taluttajat voimme pukeutua tapahtuman teeman mukaisesti. Tapahtuman luoteesta riippuen, eläimet ovat joko talutusnauruissa tai vaihtoehtoisesti siirrettävissä aitaukissa. Etenkin pidempikestoisilla vierailuilla eläimet ovat aitauksissa, jotta saavat hieman myös omaa tilaa ihmisjoukon keskellä. Tapahtumiin suositeltavia eläimiä ovat: laama, lammas, vuohi, aasi, härkä, kanat ja kanit.

MUISTILISTA TILAAJALLE:

  • Etenkin talviajan vierailuissa meidän kannalta on helpompaa, jos trailerimme voi tarvittaessa toimia sääsuojana eläimille. Pystytämme trailerin eteen aitauksen, jolloin tilantarpeemme 10 x 10 m.
  • Vaihtoehtoisesti käytössämme on pelkkä siirrettävä aitaus isommille eläimille, sitä varten tarvitsemme tilaa 4 x 4 m. Kanien ja kanojen aitaukset vaativat tilaa noin 2 x 2 m per aitaus.
  • Siivoamme lähtiessämme sotku, mutta eläinten pisaukset jää maahan, joten paikan tulee olla sellainen, ettei niistä ole haittaa.

Hinnasto

Eläinvierailumme hinnoittelut koostuu vierailevien eläinten lukumäärästä, vierailun kestosta sekä matkakuluista tilaltamme vierailukohteeseen. Ohessa on perushinnastomme, pidemmistä ja poikkeavista vierailuista teemme tapauskohtaisen tarjouksen. Varaamme vierailuun tarvittavan määrän henkilöstä, joten tilaajan tulee vastata vain sopivan paikan varaamisesta käyttöömme. Eläinvierailut laskutetaan tilaajilta vierailun jälkeen. Hinnat sisältävät ALV:n 24 %.

 

Eläinnäyttelijöitä ja -malleja

Osa eläimistämme soveltuu tekemään erilaisia rooleja TV-ohjelmissa, mainoksissa ja valokuvissa. Pystymme toimittamaan eläimiä studioon ja kuvauspaikoille, ja toimimaan tarvittaessa avustajina.

 

Varaukset

Eläinvierailut varataan lähettämällä tarjouspyyntö sähköpostilla osoitteeseen laama@hutko.fi. Kerro varauspyynnössäni mikä tilaisuus on kyseessä, milloin, kuinka pitkä vierailu ja mitä eläimiä toivoisit paikalle tulevan. Tarkistamme ajankohdan sopivuuden kalenteristamme ja laitamme paluuviestillä kirjallisen tarjouksen vierailusta.

Kuva Eugenia Berg Photography