Valitse sivu

AASIT

Viisas kuin aasi – sekin uusi Hutkolainen sananlasku. Aasit ovat valloittavia pokerinaamaisia älykköjä, jotka eivät hötkyile mistään, eikä koskaan. Meillä kiireisillä ihmisillä olisi niin paljon opittavaa aaseilta – paitsi ei ehkä sitä aasi töräytystä.

PRINSSI CHARLES

Miksi Prinssi Charles? Jos on kuninkaallisten vanhempien, Margaritan ja Arthurin, isokorvainen jälkeläinen, niin voiko nimi muukaan olla. Prinssi on vuonna 2020 syntynyt hyvätapainen nuorukainen.

PASI

Pasi on välimeren miniaasi. Mutta pienen koon voi aina kompensoida isolla egolla, tai ainakin Pasi niin tekee. Pasi on kesätyylissään melkoinen tukkajumala, sillä hän tyypiltään wooly-aasi, eli karvaa ja tukkaa löytyy paljon. Pasi on syntynyt vuonna 2017.

HARRI

Aasi ovat yleisesti ottaen hyvin rauhallisia, mutta Harri on ihan omaa luokkaansa. Hänen elonsa on kuin hidastetusta filmistä, jäyhä ja lempeä kaveri. Harri on todella iso aasiruuna, isoin aaseistamme. Harri on syntynyt vuonna 2017.

TIITU

Tiitu on vuonna 2008 syntynyt aasirouva. Tiitu on aasijoukon älykkö, joka osaa avata ovet ja ämpärien kannat. Mutta myös laskelmoiva pokerinaama, sillä ovihan kannattaa avata vasta sitten kun henkilökunta on poistunut paikalta, muuten jää kiinni tekosistaan.

DAISI

Daisi on epäaasimaisen kuuliainen ja tottelevainen. Luonteeltaan herkkä ja vaatimaton, ei tuo itseään mitenkään esiin, vaan piiloutuu joukon keskelle. Daisi on syntynyt vuonna 2007.

HILMA

Syö ja taistele, aivan kuin tämä olisi viimeinen heinäannos maailmassa – Hilma motto. Hilma on syntynyt vuonna 2013.

MAIJA

Sportti-aasi. Toiset vain ovat luontaisesti urheilullisempia kuin toiset. Toiset ovat myös luonteeltaan nopeatempoisempia kuin toiset. Maija on siis fyysisesti ja henkisesti nopeatempoinen aasi. Maija on syntynyt vuonna 2017.

LAILA

Laila on vuonna 2017 syntynyt aasuli. Laila on rauhallinen ja lempeä haliaasi, joka ihan omaehtoisesti asettuu viereeseesi ja lempeällä katseellaan kysyy: ”Et sä viitsis vähän rapsutella, viitsisit sä?”.

PAT

Mummo-aasimme, vuonna 2002 syntynyt rouva. Hänestä houkuu viisaus ja elämänkokemus. Toisinaan, tai oikeastaan hyvin useinkin, hän käyttää emeriittusaasiasemaansa häikäilemättömästi hyväksi; tekee asiat niin kuin itse parhaaksi katsoo, välittämättä pätkääkään muiden mielipiteistä.

MARGARITA

Aikuinen aasi mä oon – Margarita on niin hillitty ja hallittu, mikään ei hetkauta hänen mielenrauhaansa. Hän on hieman vahempi rouva, vuonna 2011 syntynyt. Margarita on kotoisin Portugalista, ja ymmärrettävästi inhoaa Suomen talvea, ja nauttii hellesäästä.

SIIRI

Nallepuhin Ihaatakin voi sanoa iloiseksi ja eloisaksi aasiksi Siiriin verrattuna. Siiri on hyvin varautunut ja jäyhä rouva. Ainoastaan ruokatarjoilu saa Siiriin eloa. Siiri on syntynyt vuonna 2010. Siiri ei ole oma aasimme, vaan hoidossa meillä.