Laurilan Nella

Nella on keväällä 2014 syntynyt kainuuharmaa uuhi. Nella on HYVIN seurallinen neitokainen, jota ei kyllästy rapsutuksiin. Väriltään Nella on musta.

  Laurilan Nea

  Nea on keväällä 2014 syntynyt kainuuharmaa uuhi. Nella on väriltään harmaa. Luonteeltaan Nea on utelias, muttei mikään päälle käyvän seurallinen tapaus.

   Laurilan Nanna

   Nanna on keväällä 2014 syntynyt kainuuharmaa uuhi. Nanna on vikkeläjalkainen neitokainen, joka hyvin nopsasti karkaa aitauksesta. Joskaan pitkälle Nanna ei karkuretkellään mene, vaan jää pihalle hengailemaan.


    Laurilan Noisette

    Noisette on keväällä 2014 syntynyt kainuuharmaa uuhi. Noisette on väriltään musta. Hän on lauman pienin, mutta kovaäänisin.

     Laurilan Nita

     Nita on keväällä 2014 syntynyt kainuuharmaa uuhi. Nita on väriltään harmaa. Hän on korrektin hillitty neitokainen, joka on kyltymätön rapsutuksille.

      Ylijyrkkiön Tommi

      Tommi on kainuunharmaa pässi. Tommin pääväri on vaalean harmaa, ainoastaan päässä ja jaloissa on mustia laikkuja. Luonteeltaan Tommi on rauhallinen ja seurallinen. Tommi tulee aina rapsutettavaksi aitaukseen mentäessä – paitsi, jos tuoretta ruokaa sattuu juuri olemaan tarjolla. Tommin motto onkin ”Ensin ruoka, sitten muut asiat”.