Sylvi

Syntynyt 10.5.2008

Sylvin oikea nimi on Cherry’s Maine Odera. Sylvi on Serrin siskopuoli; heillä on sama isä, mutta eri äiti. Sylvi on määrätietoinen kissa-neiti, joka pitää velipuolensa Serrin kurissa. Sylvikin on luonteeltaan seurallinen, joskaan ei aivan yhtä seurallinen kuin Serri. Sylvi pitää siisteydestä ja hiekkalaatikollakin toisinaan peittelee vähän huolimattoman velipuolensa jätökset.

  Serri

  Syntynyt 30.3.2007

  Serrin oikea nimi on Cherry’s Maine Fabrice, mutta kutsumanimi on kaikessa lyhykäisyydessään vain Serri. Serri on rodultaan Maine Coon. Serri on leikattu kollikissa. Serri on luonteeltaan hyvin seurallinen ja osallistuu lähes kaikkiin kodin töihin. Serri tarjoaa auttava tassuaan niin pienissä remonteissa (=vie ruuveja ja pieniä osia) kuin pyykin viikkauksessakin (=makoilee pyykkien päällä). Serri on siskopuolensa Sylvin tassun alla, mikä näkyy esimerkiksi siinä että Sylvi syö ensin, ja vasta sitten on Sylvin vuoro. Serri puolestaan haastaa ajoittain Sylvin kunnon painiotteluun, ja yleensä Sylvi ottaa haasteen vastaan, ja siinä vasta karvat pöllyävät.

   Matti

   Syntynyt 15.11.2012

   Matti muutti meille helmikuussa siskonsa Lempin kanssa. Matin piti kasvattajan mukaan olla poikakissa, jonka perusteella hänet nimesimme. Matti kuitenkin osoittautuikin tytöksi. Olimme kuitenkin jo ehtineet tottua Matti nimeen, emmekä raaskineet muuttaa nimeä. – Ja onhan Matti ihan kaunis tytön nimenäkin. Matti on rempseä kissaneiti, jolla on paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Matti on person ruoan perään ja säntää lautaselle ensimmäisenä.

    Lempi

    Syntynyt 15.11.2012

    Lempi on hieman arka kissaneiti, joka ei kovin helposti anna ottaa itseään syliin. Mutta kun Lempin saa napattua syliin, ei hänellä sen jälkeen ole mihinkään kiire pois, vaan hän kehrää onnellisena. Lempi rakastaa leikkiä Matti-siskonsa kanssa, ja meno on toisinaan melko hurjaa.