Valitse sivu

KISSAT

Biotorjuntayksikkömme pitää huolen siitä, ettei haitallinen jyrsijäkanta pääse kasvamaan liian suureksi. Biotorjuntayksikön toimintateho on täysin riippuvainen säätilasta, jos sataa, tai on muuten vain huono sää, niin tuholaistorjujat eivät ole toimintakykyisiä, vaan latautuvat tuvan lämmössä.

EETU

Nuoremman polven hiirikisu. Vuonna 2022 syntynyt. Kuten kaikki nuoret miehet, Eetukin harrastaa ulkoilua, lenkkeilyä, seikkailuja ja saalilla käyntiä.

ELLI

Elli ei niin hiirestämisestä välitä, kun ulkona on niin kylmää ja märkää, tassutkin kastuvat. Elli on syntynty vuonna 2022.

RÖLLI

Todellinen herrasmies; aina musta puku ja valkoinen paita päällä, kravattia harvemmin pitää. Rölli on lihaksikas jätkä, joka ei kavahda edes rottasia. Rölli on syntynyt noin vuonna 2013 (kodinvaihtaja, tarkka ikä ei tiedossa).

LEMPI

Lempi on vanha, vuonna 2006, syntynyt rouva. Viettää ansaittuja eläkeäpäiviä navetan lämpöisessä varustetilassa lepäillen. Muutti navetan rauhaan asumaan, kun vanhan rouvan hermot eivät kestäneet riuhuvia koiranuoria.