Valitse sivu

KANIT

Kani on kaikessa vaatimattomuudessaan ja vaitonaisuudessaan valloittava eläin, etenkin lasten mielestä. Kanien erilaisuus on hämmästyttävää: on jättikaneja, kääpiökaneja, keskikokoisia kaneja, luppakorvaisia, pystykorvaisia, yksivärisiä, kirjavia, arkoja, seurallisia…

URHO

Urho on vuonna 2022 syntynyt jättikani ja wiener risteytyskani. Urho on melko rauhaisa nuori mies.

SEPPO

Seppo, koko nimeltään Seppo Seppälä on risteytyskani, jonka suvussa on ainakin hermeliiniä ja leijonanharjaskania. Ulkoisesti Seppo muistuttaa klassista söpöä pääsiäispupua. Söpöys on Sepolle vähän noloa, kun hän kuitenkin on tosimies. Seppo on syntynyt vuonna 2022.

MUSTI

Musti on puhdasrotuinen wienerkani, hyvin isokokoinen ja todella rauhallinen herra. Musti ei pelkää ottaa katsekontaksia, vaan päinvastoin monesti hän tuijottaa hypnoottisesti. Musti on syntynyt vuonna 2020.

TUPU

Tupu on vuonna 2021 syntynyt kääpiöluppakani. Luonteeltaan Tupu on arka, ja usein piiloutuukin ihmisten tullessa.

FANNY

Fanny on mummokanimme, jota ikä ja vanhuuden vaivat jo painavat. Fanny oli pystykorvainen kani, mutta toinen korva on alkanut iän myötä lupsuttaa. Fanny on syntynyt vuonna 2013.

LILI

Lili on ranskanluppakani. Isokokoinen ja rauhallinen rouva. Rouvan korvat ovat niin pitkät, että välillä hän vahingossa niitä vesikupissakin uittaa juodessaan. Lili on syntynyt vuonna 2019.